Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Henna's zoon (21) vertrekt als basketbaltalent naar Amerika, maar overlijdt daar | TV 10, 11 en 12 november

10 november 2023 · Leestijd 3 min

Op begraafplaatsen door heel Nederland praten Marleen Stelling en Arjan Lock met nabestaanden. Hun verhalen over rouw, hoop en troost worden ook dit weekend uitgezonden. Bekijk hier de programmering van 'Ik mis je' van 10, 11 en 12 november.

Vrijdag 10 november 16:29 uur op NPO1

Kijken

Joke Foppen 

In haar jeugd herinnert ze haar vader als een afwezige man. Als hij later ziek wordt, zorgt Joke voor hem en worden de gesprekken dieper, en leert ze haar vader eindelijk echt beter kennen. Hoewel de ziekteperiode zwaar was, kijkt Joke toch ook met warme herinneringen terug aan die tijd.

Marian Bos

Marian komt er pas veel later in haar leven achter dat haar moeder niet haar biologische moeder is. Haar biologische moeder overleed kort na de geboorte van Marian. Over dat verlies werd destijds thuis niet gesproken, waardoor er voor Marian een zoektocht ontstaat naar wie haar moeder eigenlijk was.

Edwin en Ruben Hamers

Edwin en zijn vrouw verliezen hun kindje dat na maanden vechten in de couveuse toch overlijdt. De klap is groot. Zijn vrouw is daarna snel zwanger, maar ook dat kindje komt te overlijden. Een nieuwe zwangerschap volgt, gepaard met veel angst en spanning. Als Edwin en zijn vrouw dan na de bevalling een gezonde baby mee naar huis mogen nemen, komt de roze wolk die al die jaren uitbleef.

Zaterdag 11 november 18:22 uur op NPO2

Herhalingen

Kijken

Sjaak Smits

Sjaak vertelt over de liefde van zijn leven, Netta. Op vakantie in Frankrijk krijgen ze een auto-ongeluk en Netta raakt invalide. Dan krijgt Netta tot twee keer toe een hersentumor en overlijdt daar uiteindelijk ook aan.

Corrie Westerveld

Corrie vertelt over haar Anastatius, een sociale en geliefde man die sjeu in haar leven bracht en een levensgenieter was, die de dingen zwart of wit zag. Corrie vindt het zwaar zonder hem, maar weet zeker dat, als het haar tijd is, Anastatius op haar staat te wachten.

Zondag 12 november 09:02 uur op NPO2

Kijken

Henna Semil 

Als succesvolle basketballer wordt Dwight gescout en vertrekt hij op 21-jarige leeftijd naar Amerika als jong talent. Het blijkt daar niet goed met hem te gaan, door de hoge stress ontwikkelt hij jeugdsuiker. Henna reist er zo snel mogelijk heen, maar moet daar afscheid van hem nemen. Inmiddels is het 23 jaar geleden, maar nog elk jaar komen de vrienden van Dwight met hun gezinnen bij Henna om hem te herdenken.

Adri Kolff

De liefde begon als 16-jarigen op de ijsbaan, en mondde uit in 65 jaar huwelijk. Ze mochten samen oud worden, en toch mist Adri zijn Mies nog elke dag. “Ze wist waar ze naartoe ging, dat geeft mij veel troost.”

Nicole verliest haar vader: ‘Als ik de ziekte ook heb, dan hoop ik te gaan zoals hij’

Lees ook over:

Nicole verliest haar vader: ‘Als ik de ziekte ook heb, dan hoop ik te gaan zoals hij’
Liesbeth: ‘Om drie uur ‘s nachts beviel ik van een levend en een overleden kindje’

Lees ook over:

Liesbeth: ‘Om drie uur ‘s nachts beviel ik van een levend en een overleden kindje’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--