Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Over ons

Op Ik mis je kan iedereen terecht die een naaste is verloren. Ik mis je wil een plek bieden om je herinneringen te delen en je gevoelens ruimte en plaats geven.

Wat is Ik mis je?

We proberen vanuit verschillende invalshoeken rouw en verlies bespreekbaar te maken. Bijvoorbeeld door deskundigen die inzichten over rouwen delen, of door mensen aan het woord te laten die zelf iemand hebben verloren.

Ik mis je is een platform van de EO. Zowel het tv-programma als de website wil een brede doelgroep, zowel christelijk als niet-christelijk aanspreken. Daarom hebben sommige ervaringsverhalen een christelijke signatuur. Maar als je daar niks mee hebt zijn er genoeg andere artikelen die je verder kunnen helpen.

Wat vind je op Ik mis je?

  • Op de website kun je een kaarsje aansteken voor iemand die jij mist. Dit kaarsje kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. En je kunt het delen met familie en vrienden.
  • Je leest er dagelijks artikelen over leven met verlies, herkenbare blogs, interviews en tips.
  • Op de Facebookpagina en Instagrampagina kun je reageren op verhalen van anderen en, als je wilt, iets delen van jouw eigen gemis.
  • Op NPO Start kun je afleveringen terug kijken van het tv-programma Ik mis je. Arjan Lock en Marleen Stelling ontmoeten mensen die te maken hebben met verlies. Op een begraafplaats of een plek die dierbaar is voor de nabestaande, hebben ze indringende gesprekken over afscheid nemen en verdriet. Maar ook over het leven en hoe troost weer glans daaraan kan geven.

Wil je reageren of feedback geven? Graag: Neem contact met ons op

Volg ons

Facebook
Instagram
Spotify

Nieuwsbrief

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--