Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 5 december 2021 | 8:55 uur op TV

1 december 2021 · Leestijd 2 min

René Sauren

René Sauren verliest in korte tijd twee belangrijke mannen in zijn leven. Eerst overlijdt zijn broer John aan een acute hartstilstand. Veertien maanden later neemt René afscheid van zijn vader die aan longkanker lijdt. Ondanks het gemis is René ervan overtuigd dat ze elkaar zullen weerzien: ‘Het is net een familiereünie, een feest. Goed eten en goed drinken, want daar staan wij Limburgers bekend om. Altijd Limburgse vlaai op tafel.’

Laura van der Maas

‘Mijn moeder was degene die me altijd weer opbeurde en vertrouwen gaf,’ vertelt Laura van der Maas. In het leven van Laura gaat er nogal eens wat mis. Mensen vragen zich soms af of zij haar leven wel op de rails kan houden, maar haar moeder twijfelt daar niet aan. ‘Je kan het!’ zegt ze zelfs op haar sterfbed.  

Luuk Klinkert

Jacqueline is ruim 15 jaar de partner en beste vriendin van Luuk Klinkert. In december is het hard werken in hun hotel. Daarom boekt Jacqueline in januari een reis naar de zon. Een week lang genieten ze volop. Op de terugweg van de luchthaven naar huis, valt Jacqueline zoals altijd in slaap in de auto. Maar als ze thuiskomen, merkt Luuk dat ze is overleden.

Bekijk de uitzending
Laatste foto | ‘Mijn vader en ik belden elkaar elke dag. Die gesprekjes mis ik nu’

Lees ook over:

Laatste foto | ‘Mijn vader en ik belden elkaar elke dag. Die gesprekjes mis ik nu’
Zaterdag 4 december 2021 | 19:15 uur op TV

Lees ook over:

Zaterdag 4 december 2021 | 19:15 uur op TV

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--