Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 27 juni 2021, 8:55 uur op TV

20 juni 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Carmen Elijzen

‘Hij zei altijd tegen mij: “Ik ben vanaf nu dagen met gouden randjes aan het verzamelen”.’ Jacco, de man van Carmen Elijzen geneest van non-hodgekin en geniet van alles wat het leven hem biedt. In 2009 overlijdt Jacco plotseling aan een acute harstilstand op de camping in Italië. Lukt het Carmen om de gouden randjes te blijven verzamelen?

Eltje Faber

‘Ik wilde mijn broer een hart onder de riem steken en hem zeggen dat hij echt heel kostbaar is,’ vertelt Eltje Faber. Als zijn broer Albert op sterven ligt, gaat Eltje samen met de muziekvereniging naar Alberts huis. Ze spelen voor hem het lied ‘Als een hert dat verlangt naar water, zo verlangt mijn ziel naar God’. Albert komt nog even overeind als hij dit hoort.

Vincent en Conny Rijcken

Tijdens een druk kinderfeestje wordt Conny gebeld door haar zus met de vraag: ‘Heb je al iets gehoord van mama?’ Omdat deze vraag haar vreemd voorkomt, belt ze zo snel mogelijk haar moeder op.  Die vertelt haar dat haar vader naar het ziekenhuis is gebracht. Conny gaat dezelfde dag nog naar hem toe, maar heeft niet door hoe ernstig de situatie is.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--