Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 2 januari 2022 | 8:55 uur op TV

26 december 2021 · Leestijd 2 min
uitzending bekijken

Arko Veefkind

“Bram zou op de middag van tweede kerstdag bij mijn oude moeder Kerst komen vieren. Dat deed hij wel vaker. Het voelde voor mij niet goed om ze daar met zijn tweeën te laten zitten en ik zei tegen mijn vrouw: ‘Laten we ze ophalen.’ Een heel gezellige middag volgde,” vertelt Arko Veefkind. Het is de laatste keer dat Arko zijn markante broer Bram (62) ziet. Want op 5 januari staan er twee politieagenten bij hem voor de deur met het bericht dat zijn broer is overleden.

Corien Kraaijeveld

Corien Kraaijeveld is tien als haar zes jaar oudere zus Sjani verongelukt. Dat tekent haar hele leven. Zo erg zelfs dat ze daardoor in een identiteitscrisis komt. Ze imiteert haar zus om gezien te worden. Maar wie is ze zelf? Door de jaren heen probeert ze daarachter te komen.

Jeannet en Marien van Buren

Jesse is 20 jaar oud als hij hoort dat hij uitgezaaide kanker heeft. Na twee jaar behandelen, weten Jeannet en Marien van Buren dat een gesprek met Jesse over zijn naderende dood onvermijdelijk is. Hoe vinden ze een geschikt moment om dit bij hun knokkende zoon ter sprake te brengen?

Song | Dit nummer biedt hoop in het nieuwe jaar

Lees ook over:

Song | Dit nummer biedt hoop in het nieuwe jaar
7x hoopvolle woorden voor grijze dagen

Lees ook over:

7x hoopvolle woorden voor grijze dagen

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--