Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 14 november 2021, 8:55 uur op TV

9 november 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

George Kok

Ciska, de vrouw van George Kok, is een echt familiemens. Het eerste wat ze tegen de dokter zegt als ze hoort dat ze galblaaskanker heeft, is: ‘Maar op 10 juli volgend jaar gaat mijn dochter trouwen.’ Helaas haalt ze de bruiloft van haar oudste niet meer. Hoe kijkt George terug op deze dag?

Egbert en Anneke Klaassen

Egbert en Anneke Klaassen staan bij het urnengraf van hun beide zonen. Hun oudste zoon Egbert studeert in Amsterdam. Zijn ouders verwachten veel van hun veelzijdige zoon. Maar dan komt het bericht dat hij verongelukt is. Dit verlies heeft grote impact op het gezin. Tom, de jongere broer van Egbert, kan er niet over praten en raakt in zichzelf gekeerd. Zijn verdriet verdooft hij met alcohol. Het wordt zo erg dat hij er op 43-jarige leeftijd aan overlijdt. Is er dan nog troost?  

Vareen Rook 

Vareen Rook omschrijft haar moeder als stoer en avontuurlijk. Al van jongs af aan neemt ze Vareen mee op wereldreis. Ze houdt van parachutespringen, zweefvliegen en motorrijden. Maar dan wordt ze in India aangereden. De 20-jarige Vareen moet totaal onverwacht afscheid nemen van haar stoere moeder.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--