Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 19 mei, 18:35 uur op TV

12 mei 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Sija Koster

‘Mijn laatste reis kon ik niet plannen, wel voorbereiden.’ Deze zin vindt Sija Koster op de computer van haar vader, kort nadat hij aan een hartaanval is overleden. Hij heeft alles voor zijn begrafenis al tot in de puntjes geregeld. Sija kan het nog niet bevatten dat ze zonder haar betrokken vader verder moet.

Ria Verdaasdonk

“Fijne avond, maak er wat van en houdoe!” Met deze woorden neemt Ria Verdaasdonk afscheid van haar zoon Rob. Hij heeft met zijn carnavalsclub net de optocht gelopen en heeft een avond vol gezelligheid voor de boeg. Een paar uur later krijgt Ria telefoon: Rob heeft een hartinfarct gehad.

Anja van Dijk-Quist

Anja van Dijk herdenkt haar ouders, die beide op 83-jarige leeftijd zijn overleden. Ruim twaalf jaar zorgt haar vader voor haar zieke moeder. Dan krijgt hij zelf alzheimer. Anja vindt het moeilijk om haar vader zo te zien veranderen, maar doet wat ze kan om hem tot het laatst bij te staan.

Nico van Leeuwen

Marianne, de vrouw van Nico van Leeuwen, besluit op haar 44ste het roer om te gooien en een opleiding in de verzorging te gaan volgen. Het werken in een verpleeghuis wordt haar passie. Als ze ernstig ziek wordt en thuis wil sterven, blijkt Nico over onvermoede kwaliteiten te beschikken.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--