Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 10 oktober 2020, 19:15 uur op TV

4 oktober 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Esther van Apeldoorn

Esther van Apeldoorn is in shock als ze hoort dat haar broer Renzo zelf een eind aan zijn leven heeft gemaakt. ‘Dat hij zó wanhopig was en echt geen uitweg meer zag, dat wist ik niet. Had ik dat maar geweten,’ vertelt ze. Ze voelt zich machteloos en verdrietig omdat ze dit niet heeft kunnen voorkomen. Hoe gaat ze hiermee om?

Heb je hulp nodig of last van depressieve gedachten, dan kun je contact opnemen met 113 zelfmoordpreventie.

Milou Zwaan  

Milou Zwaan is pas zeven als haar moeder Laura kanker krijgt. Milou heeft geen herinnering aan een gezonde moeder. Als ze veertien is, overlijdt haar moeder. Ze is boos en sluit iedereen buiten. Toch weten haar zus en haar buurvrouw Milou uit haar isolement te halen. Ze kan nu weer de mooie dingen zien. 

Annemieke Dingemanse

‘Ik was me toen totaal niet bewust hoe vormend onze vriendschap is geweest.’ Annemieke en Fleurine zijn twintigers als ze bevriend raken. Fleurine lijdt dan al aan de ziekte van Hodgkin. Haar ziekte belemmert haar niet om het leven te vieren. Dat is een van de dingen die Annemieke Dingemanse nu, 25 jaar na het overlijden van Fleurine, nog meeneemt.  

Ria Perini  

‘We schreven elkaar sinds ons huwelijk in 1980 dagelijks een liefdesbrief en dat doe ik nog.’ Ria Perini is gelijk stapelverliefd als ze op 15-jarige leeftijd de Italiaanse Pasquale ontmoet. Ze valt op zijn joviale vriendelijkheid. Er volgt een gelukkig huwelijk waar Ria ook na het overlijden van haar grote liefde dankbaar op terugkijkt.   

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--