Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 10 april 2021, 19.15 uur op TV

4 april 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Jamie Mol 

‘Als ik bij zijn graf sta, denk ik aan al die vakanties en aan ons uitje naar Disneyland,’ vertelt Jamie Mol. Hij is dertien als zijn vader Henry kanker krijgt. Ook al is zijn vader erg ziek en zit hij in een rolstoel, ze zijn toch nog twee jaar samen als gezin voor hij overlijdt. Nu hij er niet meer is, mist Jamie hem heel erg. Hij beseft dat zijn vader niet meer bij de mooie momenten in zijn leven zal zijn.  

Egbert en Anneke Klaassen  

Egbert en Anneke Klaassen staan bij het urnengraf van hun beide zonen. Hun oudste zoon Egbert studeert in Amsterdam. Zijn ouders verwachten veel van hun veelzijdige zoon. Maar dan komt het bericht dat hij verongelukt is. Dit verlies heeft grote impact op het gezin. Tom, de jongere broer van Egbert, kan er niet over praten en raakt in zichzelf gekeerd. Zijn verdriet verdooft hij met alcohol. Het wordt zo erg dat hij er op 43-jarige leeftijd aan overlijdt. Is er dan nog troost?

Gert Haast  

‘Als je acht jaar mantelzorger bent geweest, dan besef je hoe zwaar het leven kan zijn,’ vertelt Gert Haast over zijn vrouw Wil. Uiteindelijk moet hij haar loslaten, maar afscheid nemen bestaat voor Gert niet. Daarvoor blijft hij te veel met haar verbonden. 

Marcello Stewart 

Herman Ketel is niet alleen de schoonvader, maar ook de beste vriend van Marcello Stewart. Herman is een kerngezonde man, die besmet raakt met corona en tien dagen later overlijdt. Marcello heeft ook corona en is ernstig ziek. Hij kan alleen via Skype afscheid nemen van Herman. Om zijn gevoelens te uiten schrijft hij een lied. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--