Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Toen Inge hoorde dat ze borstkanker had, bleek ze ook zwanger' | TV 19, 20, 21 januari 2024

18 januari 2024 · Leestijd 3 min

Dit weekend zijn er opnieuw mooie, troostende en hoopvolle verhalen over rouw in 'Ik mis je'. Ruben en Dana vertellen over hun vrolijke dochter Nova. Dinie praat over het overlijden van de liefde van haar leven, en hoe ze steeds vaker troost vond in drinken. Bekijk hier alle gasten van 19, 20 en 21 januari 2024.

Vrijdag 19 januari 16:30 op NPO1

Kijken

Ruben en Dana

Hun lieve vrolijke meisje Nova heeft in het eerst jaar van haar leven al veel te verduren op medisch gebied. Ondanks alles blijft ze vrolijk en houden Ruben en Dana hoop. Als ze overlijdt, is het verdriet zwaar. Toch ontstaat er iets moois in het verschiet wat Ruben en Dana zien als een cadeautje van Nova. 

Henk Hoekzema

Henk mist zijn lieve vrouw Madzen. Hij maakte zelf het grafmonument, als onderdeel van het rouwproces. Liefdevol blikt hij terug naar de vrouw die ze was en het gelukkige huwelijk dat ze hadden.

Tamara Lodewijks

Als groep van acht vriendinnen zijn ze hecht. Als Inge, de verbinder van de groep, ziek wordt, helpen elkaar door de moeilijke tijd. Inge blijft een onderdeel van de groep, ook nu ze er niet meer is. 

Zaterdag 20 januari 18:25 op NPO2

Herhalingen

Kijken

Coen Pijnenburg

Coen ontmoette zijn Anouk tijdens dansles, zij nog maar 17 en hij 22. Een paar weken later was daar de eerste kus en de liefde begon. Al gauw komt er veel ziekte op hun pad, en als Anouk kanker in haar hersenen krijgt, wordt de situatie ernstig. Coen blijft achter met hun kinderen, dankbaar voor wie Anouk was als vrouw en moeder.  

Lise Sariwating

De wens van Lises man is om na zijn overlijden terug naar het land van zijn familie te gaan, de Molukken, warm onder de palmbomen. Met zijn urn in de tas gaat Lise op reis om hem daar te brengen.

Zondag 21 januari 9:00 op NPO2

Kijken

Dinie Huijgen

Als de liefde van haar leven overlijdt, zoekt Dinie steeds vaker troost in drinken. Ze schakelt hulp in, maar krijgt dan te kampen met ziekte, en raakt in een coma. Na die roerige tijd heeft ze één troost door haar geloof: hem weer terugzien. 

Henk van Rosmalen

Herhaling

De relatie met zijn moeder was nooit warm, afstandelijk zelfs. Pas later begint hun band iets te veranderen. Als ze overlijdt vindt Henk een briefje bijzonder briefje.

Pinar: ‘Ik had de naïeve gedachte dat ik geen kanker kon hebben, mijn broertje had het al’

Lees ook over:

Pinar: ‘Ik had de naïeve gedachte dat ik geen kanker kon hebben, mijn broertje had het al’
Vaderen na verlies: ‘Mijn kinderen hebben me erdoorheen gesleept’

Lees ook over:

Vaderen na verlies: ‘Mijn kinderen hebben me erdoorheen gesleept’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--