Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Marjorie verliest haar grote liefde: 'Als ik verdrietig ben luister ik naar zijn muziek' | TV 17, 18, 19 november 2023

17 november 2023 · Leestijd 3 min

Op begraafplaatsen door heel Nederland praten Marleen Stelling en Arjan Lock met nabestaanden over rouw, hoop en troost. Hun gesprekken zijn heel het weekend te zien. Bekijk hier de programmering van 'Ik mis je' van 17, 18 en 19 november.

Vrijdag 17 november 16:32 NPO1

Kijken

Hetty Kelderman

Hij was een echte levensgenieter, Hetty's vader. Een actieve en sociale man. Samen waren ze twee handen op één buik. Met haar moeder was het contact minder hecht. Maar als Hetty’s vader overlijdt, verdiept de band tussen moeder en dochter zich.

Marjorie Winter

Hoewel ze haar grote liefde Clifton al van jongs af aan kent, slaat de vonk tussen Marjorie en Clifton pas veel later over. Maar eenmaal een stel, zijn ze onafscheidelijk.

Clifton is een begaafd zanger en producer. Hij werd bekend als leadzanger van de r&b-groep Roméo

Na 2,5 jaar samenzijn slaat het noodlot toe. Marjorie moet veel te vroeg afscheid van hem nemen. Ze heeft zijn hoofdtelefoon en microfoon bewaard. Als ze verdrietig is, luistert ze naar zijn muziek.

Miriam Joustra

Miriam en Klaas waren elkaars grote liefde. Alles deelden ze met elkaar. Als het moment komt van afscheid nemen, weten ze dat ze alles wat ze tegen elkaar wilden zeggen, hebben gezegd. Hoewel het leven van Klaas veel te kort is en het gemis groot, overheerst bij Miriam de dankbaar voor alles wat hij heeft gegeven.

Zaterdag 18 november 18:27 NPO2

Herhaling 

Kijken

Anke

Hulpverlener Anke gaat elk jaar langs bij het graf van Joke, een eigenzinnige vrouw met wie ze een bijzondere band opbouwde.

Silvia

Silvia’s oma groeit op in de oorlog als joods meisje. Over haar jeugd laat ze weinig los. Als liefdevolle, warme oma koestert ze wat ze wél heeft.

Zondag 19 november 09:02 NPO2

Kijken

Stefan en Andrea Mulder

Broer en zus staan bij het graf van hun geliefde vader, die zijn geloof niet onder stoelen en banken stopte. Waar Stefan zich als puber daar vooral voor schaamte, is hij nu trots op zijn vader en de hoop die hij putte uit het geloof.

Frans en Ria van de Sande

Dankbaar zijn Frans en Ria voor de twaalf bonusjaren die ze kregen met hun vader en man. Na het verlies van haar man gaf een bijzondere droom haar troost, en hoop op een weerzien.

Eddy’s vriend Peter stierf in de Sahara | ‘Zijn dagboek is een liefdevolle handleiding voor hoe we verder moeten leven’

Lees ook over:

Eddy’s vriend Peter stierf in de Sahara | ‘Zijn dagboek is een liefdevolle handleiding voor hoe we verder moeten leven’
Elines zoon (14) verongelukt: ‘Hij dacht waarschijnlijk dat de treinen niet reden’

Lees ook over:

Elines zoon (14) verongelukt: ‘Hij dacht waarschijnlijk dat de treinen niet reden’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--