Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Het verdriet zal er altijd zijn, maar ik leer ermee omgaan' | TV 28, 29 september & 1 oktober

29 september 2023 · Leestijd 3 min

Dit weekend zie je weer ontroerende verhalen in 'Ik mis je'. op TV. Vanaf de begraafplaats, maar ook op een andere bijzondere locatie. Bekijk de programmering van 29, 30 september en 1 oktober 2023.

Vrijdag 29 september 16:15 uur op NPO1

Kijken

Diana Bremer 

Marleen ontmoet Diana Bremer bij het stadion van Vitesse. Al is Diana geen groot voetballiefhebber, deze plek is voor haar dé plek waar ze haar bonusvader Herman het meest dichtbij voelt sinds hij is overleden.

Roxanne Kühne

Roxanne is samen met haar zoontje bij het graf van haar vader, en dus van zijn opa, die overleed voordat hij geboren werd. Maar haar vader blijft levendig aanwezig in de verhalen die ze vertelt aan haar zoon over de opa die hij niet heeft gekend.

Coen Pijnenburg

Coen ontmoette zijn Anouk tijdens dansles, zij nog maar 17 en hij 22. Een paar weken later was daar de eerste kus en de liefde begon. Al gauw komt er veel ziekte op hun pad, en als Anouk kanker in haar hersenen krijgt, wordt de situatie ernstig. De buurt helpt met maaltijden koken, kinderen naar school brengen. Ze overlijdt, en Coen blijft achter met hun kinderen, dankbaar voor wie ze is geweest als vrouw en moeder.

Zaterdag 30 september 18:25 uur op NPO2

Herhalingen

Kijken

Erik Flantua

Margot, de zus van Eric Flantua, is de verbindende factor in de familie. Ze schelen vijf jaar en hun band is close, ook als ze allebei ouder worden en eigen gezinnen starten. Dankbaar kijkt Eric terug op de tijd die hij heeft gehad met zijn zus Margot. 

Henny Tinga

Heilssoldaat Henny Tinga ontmoette Patricia jaren geleden. Ze is verslaafd, woont op een bootje in Amsterdam, maar zit ook vol levenswijsheid en creativiteit. In al haar jaren als heilssoldaat is Henny haar nooit meer vergeten. 

Zondag 1 oktober 09:00 uur NPO2 

Kijken

Gerda Mol & Nico Post

In de tienerjaren kwamen ze elkaar tegen, Gerda en Willem, ze werden verliefd, trouwden en kregen kinderen. Vriend Nico weet nog goed dat Gerda in het leven van zijn beste vriend kwam en zag hun liefde opbloeien. Nu, tientallen jaren later is Willem overleden en staan Gerda en Nico samen bij het graf van Willem om mooie herinneringen op te halen.

Gerjan en Erika de Jong

Een vrolijke, levenslustige vrouw, de (schoon)moeder van Gerjan en Erika. Alhoewel ze een hoge leeftijd bereikte is het gemis er niet minder om. “Je bent nu zonder ouders, je bent alleen. Da’s ook wel heel raar.” Ze hopen op een weerzien in de hemel.

Peter Bruné

Op latere leeftijd kwamen ze bij elkaar, en twaalf jaar waren ze samen. “Helaas veel te kort. Met haar had ik 100 willen worden, dit was de vrouw van mijn leven.” Ondanks het gemis ervaart hij steun van haar door het geloof wat zij had, dat zij hem kracht geeft om door te gaan.

Nicole verliest haar vader: ‘Als ik de ziekte ook heb, dan hoop ik te gaan zoals hij’

Lees ook over:

Nicole verliest haar vader: ‘Als ik de ziekte ook heb, dan hoop ik te gaan zoals hij’
Blog Monique | 'Mam, hoe wist jij dat papa die ochtend dood zou gaan?’

Lees ook over:

Blog Monique | 'Mam, hoe wist jij dat papa die ochtend dood zou gaan?’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--