Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Een rouwdagboek biedt houvast, troost en een uniek verslag aan herinneringen

26 maart 2022 · Leestijd 2 min

Het kan nogal overweldigend zijn, een dierbare verliezen. Honderden gedachten passeren, herinneringen aan wat was, vlagen van verdriet of wanhoop. Een rouwdagboek kan daarin troost en houvast bieden. En je hebt meteen een prachtig naslagwerk over diegene die je mist.

Mijn rouwreis van Annemiek Dogan 

omslag Mijn Rouwreis jpg

Mijn rouwreis is een praktisch boek waarin je vragen beantwoordt. Het boek belicht de donkere kant van rouw, maar biedt ook een sprankje hoop. Mijn rouwreis is als een handleiding om het verlies onder ogen te zien en de realiteit te omarmen. Het boek bevat onder andere een dagboek, informatie over rouw en de mogelijkheid om andere rouwenden te ontmoeten.  

Ik mis je van Memories of You

In het boek Ik Mis je van Memories of You kun je foto’s plakken, is er ruimte om te schrijven en kun je vragen invullen. Wat had je graag nog samen willen doen? Wat had je graag nog willen zeggen? Bij welke liedjes denk je aan degene die je mist? Je creëert een boek vol herinneringen, waarin je momenten van jullie samen terug kunt lezen. 

Herinneringen aan jou van Elma van Vliet 

Herinneringen aan jou_foto

In Herinnering aan jou geef je antwoord op vragen en creëer je zo je eigen persoonlijke verhaal. Er zijn bladzijdes waarop je foto’s kunt plakken, of met extra ruimte voor verhalen en herinneringen. Familie en vrienden hebben ook de kans om in het boek te schrijven. Na het schrijven heb je een prachtig en uniek verslag aan herinneringen om voor altijd te bewaren. 

Laatste foto | ‘Toen ik begon te zingen, deed ze ineens haar ogen open’

Lees ook over:

Laatste foto | ‘Toen ik begon te zingen, deed ze ineens haar ogen open’
Blog Moniek | ‘Mijn man is jarig op de sterfdag van Wouter’

Lees ook over:

Blog Moniek | ‘Mijn man is jarig op de sterfdag van Wouter’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--