Podcast Ik mis je – OverLeven en dood

In het voorjaar van 2019 publiceert Ik mis je de podcast ‘OverLeven en dood’: audiogesprekken over leven met verlies. In vier afleveringen gaan vier ervaringsdeskundigen in gesprek met psycholoog en rouwdeskundige Manu Keirse.

Volgens Manu Keirse kun je verdriet niet verwerken, maar hoogstens overleven. Joachim, Laura, Angela en Lies vertellen in gesprekken met Manu hoe zij omgaan met verlies en gemis in hun leven.

Vragen aan Manu Keirse

In de laatste aflevering legt rouwdeskundige Lies Nijman vragen vanuit de Ik mis je-community voor aan Manu Keirse. Onder andere de vragen: ‘Hoe help ik mijn kind die niet wil praten over de dood van mijn man?’ en ‘Ik heb geen afscheid kunnen nemen, hoe kan ik hiermee omgaan?’ komen aan bod in deze podcast.

In de andere podcasts worden er meerdere thema’s zoals bijvoorbeeld schuldgevoelens, plotseling verlies, dementie en het kijken naar de toekomst besproken.

De gesprekken zijn in maart opgenomen en zullen vanaf mei 2019 als audiogesprek te beluisteren zijn op onze website, via Itunes, Spotify en Soundcloud.

 

Bekijk ook