Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 18 juli 2021, 8:55 uur op TV

11 juli 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Marrie de Leeuw-Korteweg

“Mijn moeder was altijd heel energiek. Maar dan zie je ineens dat ze niet meer kan lopen.” Marrie de Leeuw-Korteweg is twintig als haar moeder sterft aan borstkanker. Als haar moeder uitzaaiingen in haar hoofd krijgt, raakt ze verlamd. Haar zien aftakelen, is voor Marrie het moeilijkste wat er is. Maar ze beseft dat lijden niet het laatste woord heeft. Tien jaar later krijgt ze een dochter die ze naar haar moeder vernoemt. In haar ontdekt ze karaktertrekken van haar moeder. 

Goffe Hoekstra en Wemke Lagendijk 

“We waren onze ouders, ons huis en onze broers en zussen kwijt: álles waren we kwijt”, vertellen Goffe Hoekstra en Wemke Lagendijk over het overlijden van hun beide ouders in 1965. Alle elf kinderen worden ondergebracht in verschillende gezinnen. Hoe lukt het hen om elkaar vast te blijven houden in de jaren die volgen? 

Janneke Doornebal  

Xander, de man van Janneke Doornebal, krijgt totaal onverwacht een hartstilstand als hij voor zijn werk in Engeland is. Diezelfde avond zit Janneke al naast zijn bed in Birmingham, waar hij in coma ligt. Wat kan ze doen? “Bij hem zitten, zijn hand vasthouden en zeggen: ‘Liefie, kom alsjeblieft terug, ik ben bij je.’ En afwachten, afwachten, afwachten.” 

Deze uitzending van Ik mis je is een herhaling van de aflevering die werd uitgezonden op zondag 21 maart 2021

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--