Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 18 april 2021, 8:55 uur op TV

11 april 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Anne van Kruistum-Hofland  

Na het overlijden van haar vader zit Anne van Kruistum-Hofland (25) vol boosheid naar God. Ze kan niet accepteren dat haar vader – zo gelovig en vol vertrouwen – op deze manier aan zijn einde komt. Oneerlijk is het. De boosheid vreet haar op.  Maar dan maakt ze een belangrijke keuze.   

Yvonne en Merel Lammers 

Yvonne en Merel Lammers staan op de plek waar mooie herinneringen liggen aan hun man en vader Eric. Hij overlijdt in 2019 na een kort ziekbed. Merel koestert de boodschap die haar vader haar meegaf: ‘Stay calm, going to heaven.’ Yvonne wil ondanks het gemis in dankbaarheid leven en er het beste van maken. ‘Dat is Eric waard, daarmee eer ik hem ook.’      

Ellen Dreezens 

‘Wat ik nog niet zo goed kan, is verdrietig zijn. Het verdriet om mijn moeder heb ik heel diep weggestopt.’ Ellen Dreezens verliest haar moeder als ze vier jaar is. Alles wat ze van haar weet, heeft ze van foto’s of verhalen van anderen. Ellen krijgt in haar jeugd veel steun van haar vader, maar die moet ze ook al jong missen.  

Blogs op Ik mis je

Ellen schreef als blogger voor Ik mis je een aantal mooie artikelen over kinderen en rouw. Bijvoorbeeld over wat je als volwassene kan betekenen voor een kind dat op jonge leeftijd iemand verloren heeft. In een ander artikel legt ze uit hoe iedereen in een gezin op een andere manier rouwt en hoe je daar als familie mee om kunt gaan.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--