Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 6 november 2021, 19:15 uur op TV

31 oktober 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ik mis je-special rond Allerzielen

In een speciale aflevering van Ik mis je staan we stil bij Allerzielen, een gedenkdag waarop overledenen worden herdacht. Tijdens de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst op begraafplaats Orthen in Den Bosch volgen we een aantal bezoekers en deelnemers.

Patrick Martherus

Patrick Martherus herdenkt zijn vader, die dit najaar overleed. In zijn tienerjaren vanuit Nederlands-Indië naar Nederland gekomen, bouwt Patricks vader een nieuw bestaan op in Brabant. Een bestaan waarin zijn gezin de grootste plek inneemt. ‘Dat hechte stond bij hem hoog in het vaandel.’

Geraldine van de Griend

Dansdocent Geraldine van de Griend voert samen met haar dansgroep een choreografie uit ter nagedachtenis aan leerling Indy Verhallen (17). Zij overlijdt in 2018 na een ernstig verkeersongeval.

Lianne Menting

Voor Lianne Menting is het dertig jaar geleden dat ze haar geliefde man Jan verloor. Inmiddels is Lianne zeven jaar ouder dan haar man ooit is geworden. ‘Ik mis hem meer dan voorheen maar ik ben ook steeds meer dankbaar: ík mag leven! Het leven is een feest, dat zeg ik met volle overtuiging.’

Jan van Ruitenburg

Kunstenaar Jan van Ruitenburg verzamelt materiaal op de begraafplaats om te verwerken in zijn natuurlijke kunststukken, waarmee hij exposeert tijdens de herdenking.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--