Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 20 april 2019, 18:10 uur op TV

14 april 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Dick Goedhart 

‘De zondag voor mijn vader overleed, hebben we nog met alle kinderen en kleinkinderen via FaceTime contact gehad met mijn ouders. Iedereen heeft wat gezegd.’ Dat vertelt Dick Goedhart wiens vader vorig jaar onverwacht overleed tijdens een vakantie in Spanje. ‘Dat laatste gesprek, het is onwerkelijk, maar ook mooi.’ 

Bert Demeersseman 

Geamuseerd vertelt Bert Demeersseman bij het graf van zijn moeder hoe zijn ouders elkaar lang geleden ontmoetten. In een zwembad in Laag-Soeren, zijn vader zwom in een gebreide zwembroek. Er volgde een mooi huwelijk waar in 2017 met het overlijden van zijn moeder een einde aan kwam. 

Henny en Marcel Sacht 

Sharon is de enige dochter van Henny en Marcel Sacht. Ze weten dat ze niet oud zal worden omdat ze taaislijmziekte heeft. Maar Sharon wil leven en dat doet ze in de zevende versnelling. Als ze haar grote liefde Jeffrey ontmoet, verlengt dit geluk haar leven. Toch moet ze de strijd opgeven. 

Jeannet en Marien van Buren 

Jesse is 20 jaar oud als hij hoort dat hij uitgezaaide kanker heeft. Na twee jaar behandelen, weten Jeannet en Marien van Buren dat een gesprek met Jesse over zijn naderende dood onvermijdelijk is. Hoe vinden ze een geschikt moment om dit bij hun knokkende zoon ter sprake te brengen?

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--