Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 2 mei 2020, 19:15 uur op TV

26 april 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Janine Janssens-Doornbos

‘Vouw je handen ook’ staat er op het graf van Bart, de man van Janine Janssens-Doornbos. Bart (28) verongelukt bij het schoonmaken van een grote landbouwmachine. Als hij wordt gevonden, ligt hij met zijn handen gevouwen. Dit troost Janine, die alleen verder moet. Zij blijft achter met drie jonge kinderen én een eigen bedrijf.

Nicole Oldenburger

Nicole Oldenburger omschrijft haar zoon Tom als een lieve en eigenzinnig man. ‘Met de kerstdagen kwam hij niet. Hij kwam de dag ervoor of erna wel, maar waarom speciaal met de kerst? Omdat iedereen dat doet?’ Wanneer Tom ernstig ziek wordt, wil hij graag alleen thuis sterven. Voor zijn moeder een moeilijke wens.

Karin Harteveld

‘Ik dacht: kom op mam, hup, nog effe gaan,’ vertelt Karin Harteveld. Na het overlijden van haar man begint Karins moeder te kwakkelen. Het leven heeft haar weinig meer te bieden, terwijl Karin juist probeert haar moeder aan te moedigen er nog iets van te maken.

Marije van Vuuren 

Marije van Vuuren en haar man zijn de koning te rijk met de geboorte van hun dochter Sophia. Vrij snel blijkt dat Sophia SMA type 1 heeft, een progressieve spierziekte. De vraag is of Sophia haar eerste verjaardag zal halen. Marije is vastbesloten er alles aan te doen om Sophia’s eerste verjaardag samen te vieren.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--