Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 19 oktober 2019, 18:55 uur op TV

13 oktober 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Vareen Rook 

Vareen Rook omschrijft haar moeder als stoer en avontuurlijk. Al van jongs af aan neemt ze Vareen mee op wereldreis. Ze houdt van parachutespringen, zweefvliegen en motorrijden. Maar dan wordt ze in India aangereden. De 20-jarige Vareen moet totaal onverwacht afscheid nemen van haar stoere moeder. 

Jan Warmerdam 

Annemiek, de vrouw van Jan Warmerdam, is zes jaar ziek voordat ze overlijdt aan de gevolgen van een tumor in haar alvleesklier. In die jaren maken ze nog mooie reizen. Vooral de reis naar Mexico staat Jan nog goed bij. Annemiek kan de ‘piramide van de zon’ niet meer op. Jan overwint zijn hoogtevrees en beklimt die piramide voor haar. Ook dát is liefde.   

Feikje Smit 

‘Mijn geluk heb ik wel weer teruggevonden. Dat had ik helemaal niet verwacht,’ zegt Feikje Smit. Ze verloor een van haar tweelingdochters twee dagen na de geboorte. Met vallen en opstaan leert ze hoe verdriet en blijdschap naast elkaar kunnen bestaan.  

Esther en Irma van Vliet 

‘Ga maar gauw naar huis, ik kom ook zo’. Dit zijn de laatste woorden van Daniël, de broer van Esther en de zoon van Irma van Vliet. Maar hij komt niet thuis. Als de wijkagent drie dagen na de vermissing binnenkomt en zijn pet afneemt, beseffen Irma en Esther dat Daniël is overleden. Wat is er gebeurd?

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--