Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 15 mei 2021, 18:45 uur op TV

8 mei 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Jacqueline Dol en Senna Warger 

Jacqueline Dol en haar zoon Senna Warger planten een herdenkingsboom voor hun dochter en zus Noa. De Japanse kers staat symbool voor een nieuw begin, maar ook voor de vergankelijkheid van het leven. Noa is als een knop aan een boom die ontluikt. Haar doel is meedoen aan de Olympische Spelen in Tokyo. Elk gevecht in de karatesport wil ze winnen, maar de strijd tegen een meningokokkeninfectie verliest ze.   

Tom Lammerse 

‘Ik heb altijd geloofd dat het goed zou komen,’ vertelt Tom Lammerse over zijn jongere broer Sam. In zijn tienerjaren wordt Sam depressief en krijgt psychoses. Onverwacht maakt Sam een eind aan zijn leven. Tom vindt het zo zonde dat zijn broer niet doorhad hoe gaaf hij was en dat hij een echte verbinder was. 

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt en kan anoniem via www.113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.

Jetty en Marieta Tijink 

Jetty en Marieta Tijink planten bloemen bij het graf van Cor, hun man en vader. Als Cor heel graag beroepsorganist wil worden, vinden zijn ouders dat geen goed idee. Hij gaat in de avonduren studeren aan het conservatorium, want muziek is zijn manier om zich te uiten. Ook al heeft Jetty een andere muzieksmaak, Cor brengt haar liefde voor de klassieke muziek bij. De laatste jaren van zijn leven takelt zijn lichaam af door de ziekte van Parkinson. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--