Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 11 april 2020, 19.15 uur op TV

5 april 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Sjoerd Krijtenburg

‘Vinden mensen dit nu echt mooi?’ vraagt de opa van Sjoerd Krijtenburg heel open en direct aan hem. Ze hebben het over de muziek die Sjoerd met zijn band maakt. Zijn opa vindt het te hard. Toch steunt hij zijn kleinzoon volledig en is daarmee een voorbeeld voor hem.

Karin Koot

Karin Koot komt uit een gezin van tien kinderen. Vriendschap, liefde en humor vormen de boventoon in de relatie van haar ouders en in het gezin. Karin mist de gezelligheid van thuis nu haar beide ouders zijn overleden. Als kinderen en kleinkinderen vinden ze toch een manier om hiermee door te gaan.

Elly van den Berg

Annemiek, de vrouw van Elly van den Berg, lijdt vanaf haar vierde aan diabetes type 1. Haar organen worden steeds meer aangetast. Ondanks de grote zorgen leven Annemiek en Elly bij de dag en genieten van de kleine dingen. Elly: `Pluk de dag: wij deden het écht. Elke morgen weer dankbaar zijn voor een nieuwe dag.’

Marion Wentink

Marion Wentink is erg geschrokken als ze de boodschap krijgt dat haar 19-jarige dochter Michelle de erfelijke ziekte van Huntington heeft. Ze weet welke moeilijke tijd haar dochter te wachten staat. Na een paar jaar komt Michelle in het verpleeghuis terecht. Marion vindt het erg stoer van haar dochter dat ze toch alles uit het leven weet te halen wat erin zit.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--