Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 1 december 2018, 18:30 uur op TV

25 november 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Henk en Joran Schuijn

‘Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.’ Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind toe positief en zorgzaam. Toch komt de waarom-vraag bij Henk weer in alle hevigheid naar boven als ze overlijdt.

Rita Nijhuis

Op een stralende dag staat er een agent voor de deur van Rita Nijhuis met de verscheurde agenda van haar dochter Saskia bij zich. Op weg naar school is Saskia onder een trein gekomen. Ook al is het eenentwintig jaar geleden, het verdriet van Rita is er niet minder om. Wel heeft zij er op een bijzondere manier mee leren omgaan.

Joke Bosink

‘Ik ben met een geweldige man getrouwd geweest. Alleen is er een stukje van zijn laatste levensfase dat ik moet deleten.’ Dat vertelt Joke Bosink over Herman, haar zachtaardige, integere man. Door zijn langdurig medicijngebruik verandert op het laatst zijn karakter, wat Joke veel pijn deed.[newsletter midrid=S7a1NAUAA39]

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--