Ga naar submenu Ga naar zoekveld

TV | Speciale uitzendingen Wereld Suïcide Preventie Week

8 september 2023 · Leestijd 2 min

Deze week is het Wereld Suïcide Preventie week, een week waarin we stilstaan bij iedereen die door suïcide is geraakt. Daarom zendt 'Ik mis je' dit weekend speciale uitzendingen uit.

Denk je aan zelfdoding of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfdoding helpt en kan anoniem via www.113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.

Vrijdag 8 september 2023, 16:35 uur op NPO1

Kijk de verhalen van Bettine, die haar lieve, grappige broertje plotseling moest missen. En Emiel Thomassen, zijn leven werd nooit meer hetzelfde sinds het onverwachte verlies van zijn zoon Jack, nog altijd loopt hij met grote vragen rond. 

Zaterdag 9 september 2023, 18:25 uur op NPO2

'Ik heb altijd geloofd dat het goed zou komen,' vertelt Tom Lammerse over zijn jongere broer Sam. In zijn tienerjaren wordt Sam depressief en krijgt psychoses. Onverwacht maakt Sam een eind aan zijn leven. Tom vindt het zo zonde dat zijn broer niet doorhad hoe gaaf hij was en dat hij een echte verbinder was. Marleen ontmoet Hans Hoek, die met 'hun' hondje het graf bezoekt van zijn vrouw. Hij zorgt voor haar tot het einde, tilde haar van de bank naar het bed toen zij dat zelf niet meer kon. 

Zondag 10 september 2023, 09:00 uur op NPO2

Vandaag is het Wereld Suïcide Preventiedag, een dag waarop we stilstaan bij iedereen die door suïcide is geraakt. In ik mis je praten de zussen Rinske en Laura over het grote gemis van hun liefdevolle moeder Lidy, die zij plotseling moesten missen.

Naar NPO Start
Gonny verliest haar kleinzoon (22): ‘Waarom heeft hij dit gedaan?’

Lees ook over:

Gonny verliest haar kleinzoon (22): ‘Waarom heeft hij dit gedaan?’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--