Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lied ‘The Other Side’ voor Tim (19)

22 februari 2018 · Leestijd 3 min

Welk lied brengt bij jou herinneringen naar boven over de dierbare die je mist? In deze rubriek delen Ik Mis Je-lezers hun verhaal bij een bijzonder lied. Deze keer vertelt Sheila haar verhaal. Zij stuurde ons een mailtje toen zij haar beste vriend Tim nog maar net verloren had.

Mailtje

Dit mailtje ontvingen wij in augustus 2017 van Sheila: Ik heb bijna een week geleden mijn goede vriend Tim begraven. Hij is maar 19 jaar oud geworden. Op 20 augustus is hij omgekomen bij een ongeluk op de Duitse snelweg. Hij was samen met vrienden op de terugweg vanuit Oekraïne. Daar was hij naartoe geweest voor een vrijwilligers reis. Huizen opbouwen en onderdrukte mensen helpen.

Passie

Ik heb hem 2 jaar geleden ontmoet op het evenement ‘Like Jesus’. Toen ik hem voor het eerst zag was het best een stille jongen. Maar toen ik hem beter leerde kennen zag ik aan hem hoeveel passie hij had. Voor zijn geloof en hoe hij hierover sprak met anderen. Sindsdien hebben we veel contact gehad via Facetime en WhatsApp.

Vriendschap

Hij heeft me op zoveel momenten gered. Hij was ervoor mij als alles tegenzat. Hij heeft me zoveel geleerd. Hij was mijn beste vriend. Iemand die je altijd helpt. En als we elkaar soms even niet spraken, maakte dat niks uit en veranderde dat niks aan onze vriendschap. Hij was een voorbeeld voor mij en voor vele anderen.

Woorden die raken

Op zijn begrafenis werd het lied ‘The Other Side’ gespeeld. Dit nummer is zo speciaal voor mij geworden. Vooral de woorden: ‘It isn’t easy to say goodbye. But I know it’s only for a little while. Run up ahead and I will catch up. ‘Cause I’m gonna see you when tomorrow comes. On the other side.’
Deze woorden raken me. Het is niet makkelijk zonder hem, maar ik geloof dat hij op een betere plek is en dat we elkaar gaan terugzien.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Songtekst ‘The Other Side’

Everybody’s dressed in black
The preacher’s saying life goes too fast
The memories have turned to tears
Thinking back on all the years

I know that you’re in a better place
But I’m still here missing you today

It isn’t easy to say goodbye
But I know it’s only for a little while
Run up ahead and I will catch up
‘Cause I’m gonna see you when tomorrow comes
On the other side
On the other side

I bet you feel you’re finally home
Running down those streets of gold
The kind of peace you can’t explain
Looking into Jesus’ face

I know that you’re in a better place
I know I’ll be joining you someday

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--