Ga naar submenu Ga naar zoekveld

De Koffiekan – ‘Samen voetbal kijken, dat kan nooit meer’

18 mei 2017 · Leestijd 2 min

Ken je dat? Nadat een dierbare overleden is, denk je: ‘Nooit meer samen …’ Even koffie drinken, kletsen aan de telefoon of je gedachten delen. Voor Rob is dat voetbal kijken, wat hij jarenlang met zijn vader deed. Dat kan nu niet meer.

Samen

Je mist vaak de dingen die je samen deed. Samen met degene die je nu mist. De vader van Rob is 5 jaar geleden overleden. ‘Ik merk wel dat als je zo druk bent, dat het gemis wel wat verdrongen wordt, zeg maar.’ Maar als er iets gebeurt met FC Utrecht, zou Rob dat maar wat graag met zijn vader delen.

Kijk hieronder naar het gesprekje tussen Hella en Rob.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Iedereen krijgt met verlies te maken

De koffiekan van Ik mis je is regelmatig op een begraafplaats ergens in Nederland te vinden. Een logische plek om te praten over het verlies van een dierbare, al is dit niet de enige plaats waar stil gestaan wordt bij gemis. Veel mensen hebben een geliefde verloren en dat dragen ze altijd met zich mee. Overal, waar ze ook gaan. Daarom gaat Hella met de bekende koffiekan de straat op om ‘gewone’ mensen te vragen wie zij missen. Kijk hier voor meer afleveringen van ‘De Koffiekan’.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--