Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Fotoblog | ‘Alles klopte… behalve haar hartje’

8 april 2019 · Leestijd 2 min

Michel en Joyce werden ouders van de mooie Lisanne. De pijn is groot, omdat zij Lisanne nooit in de ogen hebben kunnen kijken. Toch voelt ze helemaal onderdeel van hun gezin. En de foto van stichting Make a Memory helpt daarbij.

Ons kleine meisje Lisanne

Op 4 maart 2013 werd onze dochter Lisanne van der Ende, na 32 weken, stil geboren. Een prachtig meisje met flink wat haartjes! Wij zeggen vaak: ‘Alles klopte…behalve haar hartje’. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds moeilijk te accepteren dat wij haar nooit hebben kunnen aankijken, haar nooit hebben horen lachen of huilen en haar niet zullen zien opgroeien. Zij heeft ons onvoorwaardelijke liefde laten voelen, maar ook het intense verdriet wat daarbij komt kijken.

‘De foto’s zorgen ervoor dat ook anderen makkelijker naar haar durven te vragen’

De foto’s die destijds door stichting Make a Memory in het ziekenhuis zijn gemaakt, hebben in ons huis maar ook bij naaste familie een mooi plekje gekregen. Zo is Lisanne altijd bij ons, écht onderdeel van ons gezin en de familie. De foto’s zorgen ervoor dat ook anderen makkelijker naar haar durven te vragen en haar naam durven te noemen. En dat is erg waardevol, want wij zijn niet alleen de ouders van twee jongens maar ook van een heel lief, mooi meisje. Iedereen mag zien en horen dat wij ook heel erg trots op haar zijn en dat we nog elke dag aan haar denken.

Michel en Joyce van der Ende

Foto: Stichting Make a Memory

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--