Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Eerbetoon | Eigen nummer van Koen (17) in Top 40

2 augustus 2018 · Leestijd 2 min

De ouders en vrienden van de 17-jarige Koen hopen dat het zelfgemaakte rapnummer van Koen zo hoog mogelijk in de Top 40 terecht komt. Het is een eerbetoon aan hun zoon en vriend. Muziek was namelijk alles voor Koen. Hij zei er zelf ooit over: “Ik kan er al mijn gevoelens in kwijt, zowel positief als negatief.”

Vandaag organiseren vrienden van Koen, de jongen die vorige week verongelukte in Italië, een herdenkingstocht in Soest. Mensen die hun steun aan Koens familie willen tonen, kunnen meelopen met de tocht en onderweg bloemen leggen bij het ouderlijk huis van Koen. Vrijdag is de begrafenis.

Grootste wens

Muziek was heel belangrijk in het leven van Koen. Zijn ouders hopen dan ook dat er op de dag van de begrafenis, vrijdag, zoveel mogelijk mensen en radiostations Koens eigen nummer I don’t want to be alone no more willen draaien. Koen zei eerder al eens: “Muziek is letterlijk al het leven, dat motiveerde mij school vol te houden. Ik kan er al mijn gevoelens in kwijt, zowel positief als negatief.”

Koen had een eigen studio waar hij alles zelf inspeelde en inzong. “Zijn grootste wens was om beroemd te worden,” laat een woordvoerder van de familie weten.”Laten we met elkaar Koen in de Top 40 zien te krijgen.” Jasper, een klasgenoot van Koen, heeft het nummer afgelopen week afgemixt.

Vermist

In Nederland en Italië is massaal meegeleefd met de zoektocht naar Koen van Keulen. De scholier uit Soest was dagenlang vermist voordat zijn lichaam in een greppel werd gevonden. Koen was verongelukt aan de rand van het Italiaanse Gardameer.

Beluister hier: I don’t want to be alone no more

Artikel Koen eigen lied

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--