Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Na 40 jaar toch nog een portret

12 juli 2017 · Leestijd 2 min

Als ze nog zou leven, hoe zou haar beste vriendin er dan nu uitzien? Kim zoekt een tekenaar die een portret kan maken van haar jeugdvriendin Lobke op basis van een oude foto.

Ze was mijn beste vriendin

Lobke kwam op 7-jarige leeftijd om het leven door een woningbrand. Kim Nelissen: ‘Ze was mijn beste vriendin. We speelden veel met elkaar na schooltijd. Knikkeren, knutselen en tekenen. Opeens was ze er niet meer.’

Hoe zou ze er nu uitzien?

Het leven van de ouders van Lobke is voorgoed veranderd. Hun verdriet immens. Voor de dag waarop ze jarig zou zijn, is elk jaar weer een rot dag. Dat bracht Kim op een idee. Via sociale media deed zij een oproep. Dit jaar zou Lobke namelijk in juni 40 jaar geworden zijn. ‘Haar moeder mist haar nog elke dag en blijft zich maar afvragen hoe haar meisje er nu uit zou zien’, schreef Kim bij haar oproep.

Nelissen voegde daar aan toe dat zij op zoek is naar een tekenaar die op basis van een oude foto een portret van Lobke kan maken. Haar vraag werd massaal gedeeld.

Oproep Kim Nelissen

Kim hoopt op een mooi resultaat waar ze Lobke’s moeder mee kan verrassen.

Kims nieuwsgierigheid is herkenbaar voor mensen die een geliefde hebben verloren. Wij zijn benieuwd: Zou jij willen weten hoe degen die je mist er nú uit ziet? Laat het ons weten via onze Facebookpagina of via een reactie onder dit artikel.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--