Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 14 maart 2021, 8:55 uur op TV

7 maart 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Willemien Holsappel 

‘Ik heb gehuild en geschreeuwd in de auto. Dat luchtte op’, vertelt Willemien Holsappel. Haar dochtertje Lauren krijgt kinkhoest als ze twee weken oud is. Ze wordt slechts twee maanden. Bij Willemien is er veel boosheid en verdriet. Toch kan ze ook terugkijken op mooie en warme momenten. Zij en haar man hoeven het verdriet niet alleen te dragen.

Sylvia van Aanholt 

Als de broer van Sylvia van Aanholt abrupt overlijdt, kan ze daar niet mee omgaan. Haar verdriet uit zich in angst. Niet lang daarna overlijdt ook haar moeder en kort daarop wordt haar vader ernstig ziek. Ze wil tot zijn dood voor hem zorgen en hem troosten, maar het omgekeerde gebeurt: Sylvia wordt door haar vader getroost. Als hij overlijdt staat ze anders in het leven.

Clara-Marij Star-van de Groep 

Clara-Marij Star-van de Groep (44) is nog maar 7 jaar als haar vader overlijdt. Ze heeft fijne herinneringen aan hem en herinnert zich de dag van zijn overlijden nog heel goed. Pas later voelt en begrijpt ze de impact van dit grote verlies meer en meer. ‘Het is een gat in je ziel dat je steeds voelt. Een eenzaamheid die in alles aanwezig is.’ Ze zoekt hulp om te ‘herrouwen’.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--