Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 8 mei 2021, 18:45 uur op TV

1 mei 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Aja Leemans 

Wandelen is voor Aja en haar man Job vaste prik. Aja herinnert zich maar al te goed de laatste wandeling die ze met Job maakte: al wandelend worden er wat strubbelingen opgelost. Een week later gaan ze op wintersport. Als Aja met de kinderen gaat skiën, gaat Job liever langlaufen. ’s Avonds komt hij niet thuis. De hulpdiensten vinden alleen zijn ski’s. 

Nancy Pudelko 

Aan de Muur tegen Geweld hangt het naambordje van de vader van Nancy Pudelko. Na een avondje in het café waar hij naar een voetvalwedstrijd keek, werd hij op weg naar huis door geweld om het leven gebracht. Nu, twee jaar later, probeert Nancy de leuke herinneringen aan haar vader, beste vriend, steun en toeverlaat, vast te houden. Maar er is ook boosheid om wat er gebeurd is. Hoe kun je dan rouwen? 

Lisa Vosman 

‘Het was mijn kindje, het mooiste meisje dat ik had gezien.’ Lisa en haar man krijgen te horen dat hun dochtertje Sara een meervoudige beperking heeft. Eerst neemt Lisa afscheid van de gedachte aan een gezond kindje. Anderhalf jaar later overlijdt Sara. Dat is twee keer rouwen. Lisa vertelt hoe Sara in haar kort leventje een diepe indruk heeft achtergelaten.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--