Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 24 maart 2018, 18:35 uur op TV

17 maart 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Rudolph Hunink

Rudolph Hunink is vijfentwintig als zijn vader plotseling overlijdt aan een hartstilstand. Ondanks het grote gemis sluit hij de nieuwe man van zijn moeder in zijn hart. Hij heeft er niet alleen een vaderfiguur bij, maar ook een opa voor zijn kinderen. ‘Met mijn vader heb ik een verleden, met mijn stiefvader een toekomst.’

Marian Brugman – Kruf

‘Je bent er een van mij, hè?’ Na haar hersenbloeding herkent Marians moeder niemand meer, maar soms heeft ze heldere momenten. Tien jaar lang bezoekt ze haar moeder. Marian Brugman-Kruf vertelt hoe het is om als jongste van het gezin haar beide ouders te verliezen.

Wilma Swartjes en Antonet Bulkens

Voor Wilma en Antonet is het verlies van hun broer Leon een groot gemis. De vrolijke vrachtwagenchauffeur komt door een noodlottig ongeval om het leven, juist op het moment dat hij geluk in de liefde heeft gevonden bij zijn Thaise vriendin. De relatie tussen zijn moeder en zijn vriendin is niet altijd makkelijk. Brengt zijn overlijden de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven toch nader tot elkaar?

Marlies Doelwijt

‘Het is heel moeilijk om tegelijkertijd blij te zijn én verdriet te hebben.’ Marlies Doelwijt is net zwanger van haar tweede dochter als haar moeder overlijdt aan een longontsteking. Marlies is blij dat ze haar moeder het bijzondere nieuws nog heeft kunnen vertellen. Maar hoe is het om zwanger een periode van rouw in te gaan?

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--