Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 23 mei 2020, 19:20 op TV

17 mei 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Gwen Daems

Gwen Daems is 35 weken zwanger van haar tweede kindje als blijkt dat het is overleden in haar buik. Het ziekenhuis geeft toe een inschattingsfout te hebben gemaakt. Los van het verdriet om het verlies van Benjamin, ervaart Gwen ongelooflijk veel boosheid omdat dit voorkomen had kunnen worden. Hoe gaat ze hiermee om?

Eltje Faber

‘Ik wilde mijn broer een hart onder de riem steken en hem zeggen dat hij echt heel kostbaar is,’ vertelt Eltje Faber. Als zijn broer Albert op sterven ligt, gaat Eltje samen met de muziekvereniging naar Alberts huis. Ze spelen voor hem het lied ‘Als een hert dat verlangt naar water, zo verlangt mijn ziel naar God’. Albert komt nog even overeind als hij dit hoort.

Dick van Harten

‘Joop had eigenlijk twee huwelijken: hij had een huwelijk met zijn vrouw en met mij als compagnon. Hij voelde als een broer voor mij,’ zegt Dick van Harten. Vanaf de eerste dag dat Joop en Dick samenwerken, halen de zakenpartners het beste in elkaar naar boven. Wanneer Joop in 2014 overlijdt, valt het verlies Dick dan ook zwaar.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--