Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 18 april 2020, 19:15 uur op TV

13 april 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Anja Stolk 

Als Japie, de man van Anja Stolk, een herseninfarct krijgt, blijkt er veel meer aan de hand. Binnen een maand overlijdt hij. Met een lach en een traan vertelt Anja over haar ‘spetter’ die altijd lachte en vrolijk was. Omdat de herinneringen aan Japie in huis haar te veel worden, verhuist ze. Anja ontdekt dat ze nu pas aan rouwen toekomt. 

Wendy en Johan van der Voet 

‘Iris was een stralend kind dat heel veel vreugde en warmte bracht bij heel veel mensen’. Zo typeert Wendy van der Voet haar dochter. Iris is achttien jaar als ze ineens in elkaar zakt en een paar uur later overlijdt. Twee dagen voor haar dood geeft ze haar moeder voor Moederdag een heel bijzonder cadeau.

Jane Winters 

Jane Winters staat bij het graf van haar tante, die 36 jaar geleden is omgekomen bij een bizar verkeersongeluk. Als jonge tiener vertelt Jane al aan haar tante dat ze op meisjes valt. ‘Mijn tante is een voorbeeld voor mij. “Hou van jezelf en accepteer jezelf zoals je bent,” zei ze. Ik mis haar nog steeds.’  

Marjan Paternotte 

‘Henk was een fleurige Bourgondische man, ontzettend gezellig,’ vertelt Marjan Paternotte. In twee weken tijd overlijdt hij aan een verwaarloosde suikerziekte. Het verdriet uit zich bij Marjan in fysieke pijn. Maar na meer dan dertig jaar kan ze zeggen dat het immense verdriet er niet meer is. Nu voelt ze weemoed als ze aan Henk denkt. 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--