Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 13 maart 2021, 19:15 uur op TV

7 maart 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Greetje Hartman 

‘De kraamtijd was mooi, liefdevol, maar onwijs verdrietig,’ vertelt Greetje Hartman bij het graf van haar man Joop. Vijf weken voor de uitgerekende datum van hun derde kindje krijgt Joop te horen dat hij longkanker heeft. Greetje is in paniek, maar Joop is de positieve held. Als gymleraar wil hij zijn kinderen zoveel mogelijk sporten aanbieden. Het lukt hem nog om de twee oudste kinderen skiën te leren.  

Jouke Dantuma 

Jouke Dantuma stelt Gideon aan als voetbaltrainer van het damesteam. Ze worden hechte vrienden. Eerlijkheid en elkaar durven aanspreken is de basis van hun vriendschap. Maar als Gideon 38 jaar is, stapt hij uit het leven. Het blijkt dat hij geheimen heeft en in twee werelden leeft.  

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt en kan anoniem via www.113.nl of telefonisch op 113 of 0800-0113.

Lies, Mark Middelweerd en Ingrid van Zuijlen – Middelweerd 

Lies Middelweerd en haar kinderen Mark en Ingrid hebben net de urn van haar man en hun vader bijgezet in het urnengraf. Lies vertelt over haar grote liefde met wie ze 51 jaar getrouwd was. Het verdriet om het ‘einde van het samenzijn’ is groot. Samen halen ze fijne herinneringen op en kijken ze terug op een mooi afscheid. 

Angelique de Vos – Brouwer 

‘Ik heb altijd gedacht dat ze mijn zus was, maar ze was mijn moeder’, vertelt Angelique de Vos-Brouwer. Pas als Angelique gaat trouwen, komt ze er achter dat haar ‘zus’ eigenlijk haar moeder is. Juist omdat ze denkt dat het haar zus is, vertelt ze haar als tiener dingen die je normaal niet met je moeder bespreekt. Daardoor krijgen ze een speciale band. Maar waarom heeft haar moeder dit zo lang verzwegen?

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--