Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 1 oktober 2016, 18:35 uur op TV

25 september 2016 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Boukje Canaan

Een oermoeder, zo omschrijft Boukje Canaan haar moeder. Ze had oog en oor voor iedereen, en de deur stond altijd open. Als ze de diagnose kanker krijgt hoopt Boukje op nog wat exclusieve tijd met haar moeder samen. Maar is die tijd hen nog gegeven?

Jan Disseveld

Iedere dag is Jan Disseveld te vinden bij het graf van zijn vrouw. Naast het verzorgen van het graf, voert hij de dieren op de begraafplaats en drinkt hij koffie met een clubje mannen die allemaal hun vrouw zijn verloren. Zo bestrijdt hij de eenzaamheid die hij voelt, nu hij zijn vrouw moet missen.

Jolanda Rus

Wanneer Jolanda Rus na een moeilijk verleden moeder wordt van René, kan ze haar geluk niet op. René is haar reddende engel, die haar leven richting geeft. Maar dan slaat na acht jaar het noodlot toe: René verongelukt in 2014. Hoe gaat Jolanda verder?

Jolande Ferwerda

Als domineesdochter heeft Jolande Ferwerda nooit het gevoel gehad in een glazen huis te zitten. Aan presentator Arjan Lock vertelt ze welke rol haar vader hierin speelde, en hoe zijn leven en sterven haar gevormd heeft.

(Beeld: Daisy Renders, afscheidsfotograaf)

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--