Ga naar submenu Ga naar zoekveld

'Die onvoorwaardelijke liefde, dat had ik echt met haar' | TV 8, 9 en 10 december 2023

8 december 2023 · Leestijd 3 min

Dit weekend zie je bij 'Ik mis je' weer ontroerende verhalen over verlies, rouw, en verder leven, zoals dat van strafpleiter Natacha Harlequin. Nog altijd mist ze haar moeder, die haar leerde luisteren naar mensen in plaats van meteen te oordelen.

Vrijdag 8 december 16:32 NPO1

Kijken

Yvonne Hermsen

Haar dochtertje Bo overlijdt net voor haar tweede verjaardag. Een grote schok voor Yvonne en haar man. Nu, ruim 20 jaar later, kan Yvonne haar dochtertje nog altijd helder voor de geest halen, een levendig meisje van bijna twee.

Inge ten Have

Al in haar jeugd had haar moeder een labiele kant, waardoor ze een zorgrelatie ontwikkelden als moeder en dochter. Aan het einde van haar leven kwam er toch nog een warm afscheid met lieve woorden.

Angela Vos

"Het was m’n man, maar ook mijn beste vriend. Dat klinkt heel cliché maar het was echt zo.” Angela maakte met haar man Randy muziek, zaten in dezelfde band. Als hij ziek wordt begint een kort en heftig ziekteproces vol zware, maar ook met hele bijzondere momenten.

Zaterdag 9 december 18:26 NPO2

Herhaling

Kijken

Natacha Harlequin

 Voor het eerst is strafpleiter Natacha Harlequin op de plek waar ze foto's maakte met haar moeder, die toen ziek was. Nog altijd mist ze haar moeder, die haar leerde luisteren naar mensen in plaats van meteen te oordelen. "Die onvoorwaardelijke liefde, dat had ik echt met haar."

Maarten Bouterse

 Dankbaar staat Maarten Bouterse bij het graf van zijn ouders. Het waren betrokken ouders, met een vader als harde werker en moeder die thuis klaarstond voor het gezin. 

Zondag 10 december 09:02 NPO2

Kijken

Familie Hylkema

Als gezin staan ze bij het graf van hun broer en broertje Jitze die maar 10 jaar werd. Een dondersteen vol energie. Door een zeldzame stofwisselingsziekte gaat hij steeds verder achteruit, en de zorg steeds intensiever. Het gemis is groot nu hij er niet meer is. Nu neemt het gezin hem altijd in hun hart mee.

Adrie Huijgen

Hoewel ze een verlegen meisje was, stapte ze als 15-jarige op hem af om hem mee te vragen naar een verjaardag. En daar begon de liefde voor Adrie en Karel. 41 jaar getrouwd waren ze toen hij overleed. Een groot gemis. Voor Adrie zijn de vele kleinkinderen die ze kreeg een grote troost en geluk.

Tessa's dochter (1,5) overlijdt plotseling: ‘Dat ik niet meteen ben gaan kijken, neem ik mijn hele leven mee’

Lees ook over:

Tessa's dochter (1,5) overlijdt plotseling: ‘Dat ik niet meteen ben gaan kijken, neem ik mijn hele leven mee’
Anita’s man (43) overlijdt: ‘De dokter zei hem: “Meneer, u bent kerngezond”’

Lees ook over:

Anita’s man (43) overlijdt: ‘De dokter zei hem: “Meneer, u bent kerngezond”’

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--