Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 7 november 2021, 8:55 uur op TV

31 oktober 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Els Heuvelman

‘Alles hier ademt opa. Ik zie hem gewoon zo staan met zijn gebreide vest en zijn sokken. Ik mis hem echt.’ Els Heuvelman staat op de Zeedijk in de buurt van Zaamslag, Zeeuws-Vlaanderen. Omdat haar ouders binnenvaartschippers zijn brengt Els veel weekenden en vakanties door bij haar opa en oma. Deze logeerpartijen vormen de basis voor een hechte band tussen opa en zijn oudste kleinkind.

Tom Lammerse

‘Ik heb altijd geloofd dat het goed zou komen,’ vertelt Tom Lammerse over zijn jongere broer Sam. In zijn tienerjaren wordt Sam depressief en krijgt psychoses. Onverwacht maakt Sam een eind aan zijn leven. Tom vindt het zo zonde dat zijn broer niet doorhad hoe gaaf hij was en dat hij een echte verbinder was.

Wendy en Johan van der Voet

‘Iris was een stralend kind dat heel veel vreugde en warmte bracht bij heel veel mensen’. Zo typeert Wendy van der Voet haar dochter. Iris is achttien jaar als ze ineens in elkaar zakt en een paar uur later overlijdt. Twee dagen voor haar dood geeft ze haar moeder voor Moederdag een heel bijzonder cadeau.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--