Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 29 maart 2020, 8:55 uur op TV

22 maart 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ellen Wiltink 

Als de vader van Ellen Wiltink overlijdt, is haar moeder helemaal van slag. Ze huilt en dat heeft Ellen haar niet vaak zien doen. Kort daarna wordt haar moeder zelf ziek. Ze heeft nog maar kort te leven en komt bij Ellen in huis. In die intensieve periode laat haar moeder, die altijd wat afstandelijk is geweest, in haar hart kijken. ‘Ik ben zo dankbaar dat ik dichtbij mocht komen,’vertelt Ellen.

Corinne Natic-Anbeek  

‘Als kind was ik een beetje bang voor hem,’ vertelt Corinne Natic-Anbeek over de band met haar vader. Wanneer Corinne emigreert naar het buitenland, brengt dit grote verandering. Wat haar vader nooit onder woorden kon brengen, kan hij wel op papier zetten. De afstand brengt vader en dochter dichter bij elkaar dan ooit.

Marlies Doelwijt 

‘Het is heel moeilijk om tegelijkertijd blij te zijn én verdriet te hebben.’ Marlies Doelwijt is net zwanger van haar tweede dochter als haar moeder overlijdt aan een longontsteking. Marlies is blij dat ze haar moeder het bijzondere nieuws nog heeft kunnen vertellen. Maar hoe is het om zwanger een periode van rouw in te gaan? 

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--