Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 28 november 2021 | 8:55 uur op TV

23 november 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de uitzending

Hans Alderliesten

Vrij snel na de geboorte van haar jongste kind krijgt Annelien, de vrouw van Hans Alderliesten, een ernstige vorm van borstkanker. Ze is 6 jaar ziek. Volgens Hans is de onzekerheid in deze periode het moeilijkst geweest. ‘Je weet wel waar het eindigt, maar niet hoe en wanneer. We waren eigenlijk al afscheid aan het nemen.’ Ze beseffen dat hun tijd beperkt is en besteden die daarom zo goed mogelijk. Als Anneliens einde nadert, is het afscheid onverwacht bijzonder. Het is alsof de hemel opengaat.

Dorine van der Meij

Pieter is een ambitieuze student Rechten en Midden-Oostenstudies. Wanneer hij op het punt staat een studiereis naar New York te maken, belandt hij in het ziekenhuis en komt daar niet meer vandaan. In 2019 overlijdt hij aan een agressieve vorm van lymfeklierkanker. Dorine van der Meij vertelt over hun speciale band en hoe ze afscheid moest nemen van haar geliefde broertje.  

Ria Perini

‘We schreven elkaar sinds ons huwelijk in 1980 dagelijks een liefdesbrief en dat doe ik nog.’ Ria Perini is gelijk stapelverliefd als ze op 15-jarige leeftijd de Italiaanse Pasquale ontmoet. Ze valt op zijn joviale vriendelijkheid. Er volgt een gelukkig huwelijk waar Ria ook na het overlijden van haar grote liefde dankbaar op terugkijkt.  

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--