Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 28 maart 2021, 8:55 uur op TV

21 maart 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Marja Wijermars-Rozendaal  

‘Mijn moeder kon alleen maar liefde verspreiden. Ze functioneerde het best als we bij haar in de buurt waren.’ Vertelt Marja Wijermars-Rozendaal. Als haar moeder ziek wordt en in het verpleeghuis wordt opgenomen breekt de coronacrisis uit en gaat het verpleeghuis op slot. De moeder van Marja snapt niet waarom niemand op bezoek mag komen. Na vier weken huren ze een hoogwerker om haar via het raam te zien. Dat is het laatste contact.

 Felix Valera-Ramos  

Brandon, het 5-jarig zoontje van Felix Varela Ramos, is een echt voetbaltalentje. Hij oefent elke zondag met zijn papa. Maar dan wordt hij op de parkeerplaats voor hun huis aangereden. Hij overlijdt nog dezelfde middag aan zijn verwondingen. Bij vader Felix wordt de pijn van het gemis almaar groter. Net als zijn woede. Woede naar de chauffeur en naar God toe. Hoe gaat hij hiermee om? 

 Annemieke Dingemanse 

‘Ik was me toen totaal niet bewust hoe vormend onze vriendschap is geweest.’ Annemieke en Fleurine zijn twintigers als ze bevriend raken. Fleurine lijdt dan al aan de ziekte van Hodgkin. Haar ziekte belemmert haar niet om het leven te vieren. Dat is een van de dingen die Annemieke Dingemanse nu, 25 jaar na het overlijden van Fleurine, nog meeneemt.   

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--