Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 27 december 2020, 8:55 uur op TV

20 december 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Hanny van der Kaa-Breederland

‘Ik moet verder, ik pak mijn werk op. Ik ben alleen en dat blijft zo. Er komt geen ander voor Joris in de plaats.’ Zo stellig is Hanny van der Kaa-Breederland als haar man en eerste liefde net is overleden. Hij overlijdt precies op de dag dat ze 35 jaar getrouwd zijn, 55 jaar oud. Maar na een periode van verdriet, wordt Hanny verrast: ze ontmoet de tweede liefde van haar leven.

 Ina van Laar

Waar Ina van Laar een gevoelsmens is, is haar vader een echte doener. ‘We spraken allebei een andere taal van liefde’, vertelt Ina. ‘Zijn taal was om dingen voor ons te doen, om zo duidelijk te maken dat hij van ons hield. Maar mijn taal is veel meer aandacht geven en een arm om iemand heen slaan’. Tegen het einde van haar vaders leven mag Ina letterlijk en figuurlijk steeds dichter bij hem komen.

Maureen Rutten  

Met 37 weken zwangerschap krijgt Maureen Rutten een inwendige bloeding. Haar dochter Chloë moet gehaald worden. Door zuurstofgebrek kan ze niet overleven. Als Maureen en haar man ruim vier jaar later een zoon krijgen, wordt ze in plaats van een onzichtbare een zichtbare moeder.  

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--