Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 10 oktober 2021, 8:55 uur op TV

19 september 2021 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Dirk en Marieke Schouten

‘Mama, ga ik dood?’ vraagt Harmen aan zijn moeder als hij op de IC ligt en zijn conditie ineens achteruitgaat. Harmen is de 15-jarige zoon van Dirk en Marieke Schouten. Vanwege een stofwisselingsziekte heeft hij weinig energie en is hij snel moe. Als hij griep krijgt, wordt zijn hart aangetast. Marieke: ‘Toen hij me deze vraag stelde, dacht ik: ik moet eerlijk zijn.’

Ellen Laarman

De zussen Marianne en Ellen delen van jongs af aan alles samen: hun slaapkamer, hun leven en ook hun liefde voor paarden. Ellen denkt dat ze nooit zonder haar zus zal kunnen. Toch overkomt het haar: Marianne overlijdt op 39-jarige leeftijd aan darmkanker. Hoe geeft Ellen weer kleur aan haar leven?

Jan Warmerdam

Annemiek, de vrouw van Jan Warmerdam, is zes jaar ziek voordat ze overlijdt aan de gevolgen van een tumor in haar alvleesklier. In die jaren maken ze nog mooie reizen. Vooral de reis naar Mexico staat Jan nog goed bij. Annemiek kan de piramide van de zon niet meer op. Jan overwint zijn hoogtevrees en beklimt de piramide voor haar. Ook dát is liefde.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--