Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zondag 11 december 2016, 8:55 uur op TV

4 december 2016 · Leestijd 1 min
Bekijk de aflevering

Annemieke Krijgsman

Een ogenschijnlijk griepje blijkt een auto-immuunziekte te zijn waar de vader van Annemieke Krijgsman binnen drie maanden aan overlijdt. Annemieke omschrijft haar vader als een rustige, wijze man. Geloof is een vanzelfsprekendheid in het gezin. Hij leest uit de bijbel en bidt aan tafel. Als hij in het ziekenhuis terechtkomt, worden de rollen omgekeerd. Annemieke zal nu stukjes uit de bijbel voorlezen en bidden. Net voor zijn overlijden krijgt Psalm 23 wel een hele bijzondere betekenis.

  • Annemieke schrijft zelf ook verhalen, romans, gedichten en songteksten. Recent verscheen Trouw tot in de hemel, een gedichtenbundel met 15 ontroerende, bemoedigende en hoopvolle gedichten bij het verlies van een geliefde.

Thijs Timmerman

Thijs en Eline zijn nog geen vier jaar getrouwd als Eline op dertigjarige leeftijd overlijdt aan kanker. Met diepe bewondering denkt Thijs terug aan zijn strijdbare en moedige vrouw. Een bijzondere ervaring met God geeft Eline rust om alles los te laten. Voor Thijs was zij de zomer in zijn leven en het inspirerende voorbeeld om met zijn verlies om te gaan.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--