Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 9 november 2019, 18:55 uur op TV

3 november 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Carla van Bochoven

Duiken is de grote passie van Ton, de partner van Carla van Bochoven. Zo zijn ze samen begonnen, als duikmaatjes. Ze wandelen ook elk weekend heel wat kilometers. Maar binnen drie weken tijd is Ton zo moe dat hij haast niet meer kan lopen. Hij blijkt ALS te hebben. Het wordt een voortdurend afscheid nemen van wat hij nog kan.

Maud van der Klugt

Hoe reageer je als meisje van twaalf als blijkt dat je een tumor hebt in het ruggenmerg? Dat overkomt Isabelle, de dochter van Maud van der Klugt. De tien jaar dat Isabelle nog leeft, worden overheerst door positiviteit en humor.

Paul Kalff

‘Verrader, verrader!’ roept de vrouw van Paul Kalff uit de ambulance naar hem. Vanwege dementie wordt ze gedwongen opgenomen in een verpleeghuis, want ze vormt een gevaar voor zichzelf en haar omgeving. Een aangrijpend moment voor Paul. Maar als hij in het verpleeghuis aankomt, zit zij al tevreden en ontspannen een pannenkoek te eten.

Marloes Timmermans

Marloes Timmermans verliest haar oudste dochtertje Femke na 38 weken zwangerschap. Als Femke stil geboren wordt, overheerst bij Marloes en haar man een gevoel van trots. Ze tellen haar vingertjes en teentjes en roepen uit: ‘Kijk eens hoe volmaakt ze is!’ Tegelijkertijd is er ook een enorm verdriet.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--