Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 8 oktober 2016, 18:35 uur op TV

2 oktober 2016 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Anjelina en Renier Poel

Wat gebeurt er als je nietsvermoedend naar de 20-weken echo gaat, en hoort dat er geen hartje te vinden is? Anjelina Poel overkwam dit: ‘Het is alsof je van bovenaf naar jezelf kijkt, het gaat even niet over jezelf.’ Samen met haar man vertelt ze wat de sleutel is geweest om hun leven weer op te pakken na het verlies van Romano.

Petra en Paul Verkleij

Op de laatste dag van de vakantie komt de 13-jarige Bas Verkleij ongelukkig ten val en overlijdt een dag later. Dan worden zijn ouders voor een dilemma gesteld: mogen Bas zijn organen worden gebruikt voor transplantatie?

Ina Veenstra

Ina Veenstra verliest na een zwangerschap van vierentwintig weken haar dochtertje Estee. Twaalf dagen later krijgt haar man Martin een hersenbloeding en overlijdt. Ina blikt terug en spreekt over haar schuldgevoel, omdat ze haar dochtertje meer mist dan haar man.

Susanne Buitenhuis

Als Susanne twaalf jaar is, krijgt haar moeder de diagnose MS. Veel van de zorg voor haar moeder komt op Susanne neer. Dat is zwaar, maar de band tussen moeder en dochter is hecht. Haar moeder blijft dapper en opgewekt tot het eind. Susanne mist haar enorm.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--