Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 5 augustus 2017, 18:35 uur op TV

1 augustus 2017 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Daan Westerink

Daan Westerink staat bij het graf van haar ouders. Als Daan veertien is, moet ze afscheid nemen van haar moeder. Op haar sterfbed geeft ze Daan woorden mee waar ze nu nog wat aan heeft. Met trots en bewondering vertelt Daan over de liefde die haar ouders voor elkaar en voor haar hadden. Hun liefde vormen de stabiele basis in haar leven.

Joyce Fielt

Als Joyce samen met haar man Guido de kerstspullen aan het opruimen is, hoort ze ineens een klap. Guido ligt op de grond. Ze beseft al gelijk dat ze haar man zal verliezen.

Marij Mommers en Sophie Minthe

Sophie vertelt over haar lieve vader, de ex-man van haar moeder Marij. Na de dood van haar vader kreeg ze weer contact met haar moeder. Samen bezoeken ze nu regelmatig het graf. Ze heeft haar moeder teruggekregen en dat is haar tot troost.

Annie Dijkstra

Annie en Sipko zijn ontzettend blij met de zwangerschap. Sipko zal echter de geboorte van zijn zoon niet meer meemaken. Hij overlijdt aan een hartstilstand als Annie tien weken zwanger is. De geschiedenis herhaalt zich en Annie moet jaren later ook haar zoon loslaten.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--