Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 30 mei, 19:23 uur op TV

24 mei 2020 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Han van den Boogaart

‘Je hebt je vader niet vergeven,’ hoort Han van den Boogaart van zijn coach. Voor Han komt deze opmerking als een donderslag bij heldere hemel. Heeft iets wat vroeger gebeurd is nu nog zoveel impact op zijn leven? Hij gaat ermee aan de slag en schrijft zijn vader, die een alcoholprobleem had en in 2006 overleed, een brief.

Gonnie van Kammen

‘Hij is ’s avonds vrolijk naar bed gegaan en niet meer wakker geworden.’ Dat vertelt Gonnie van Kammen over haar zoon Reinier. Reinier is een vrolijke jongen met een licht verstandelijke beperking en autisme. Hij woont en werkt in een woonvorm waar hij helemaal tot bloei komt. Gonnie mocht 19 jaar van hem genieten.

Marja Hoogendam

‘Peter was mijn rots, mijn anker,’ zegt Marja Hoogendam over haar man. Een jaar na de diagnose alvleesklierkanker moet ze afscheid van hem nemen. Kort voor hij sterft, schrijven ze elkaar een brief. Voor haar is het nog zo onwerkelijk dat hij er niet meer is. Maar ze verwondert zich erover dat ze ondanks het gewankel toch blijft staan.

Sieglien Venloo

Harvey, de enige zoon van Sieglien Venloo krijgt op vakantie in Thailand een hartstilstand. Twee jaar later gaat Sieglien naar Thailand om de plek te zien waar hij is overleden. Het troost haar dat hij daar heeft genoten. Naast het grote verdriet is er bij Sieglien ook dankbaarheid.

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--