Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 28 april 2018, 18:25 uur op TV

21 april 2018 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Koosje Zwart en Pauline van de Werken

‘Betrokken, bescheiden, trouw en creatief.’ Zo typeren Koosje Zwart en Pauline van de Werken hun beider vriendin Margriet. Met z’n drieën vormen ze jarenlang een creatief ‘clubje’. Tijdens het creatief bezig zijn ontstaan er spontaan diepe gesprekken, die de vriendschap nog hechter maken.

Kim Roerig

Kim Roerig is drie jaar als haar moeder overlijdt aan borstkanker. Kim heeft weinig concrete herinneringen aan haar. Toch is haar moeder nog steeds sterk aanwezig in sommige geuren en bepaalde muziek, vertelt ze aan Arjan Lock.

Guus Balk

Op de begraafplaats ontmoet Hella van der Wijst Guus Balk die het graf van zijn ex-schoonouders aan het schoonmaken is. Voor hem waren het heel bijzondere mensen. Zij waren als een tweede vader en moeder voor hem. In een week tijd zijn ze allebei overleden.

Petra Baks

Petra Baks en haar vader zitten allebei in een rolstoel vanwege een erfelijke spierziekte. Daardoor is hun band erg hecht. Op 7 januari 2017 overlijdt Petra’s vader – haar steunpilaar – totaal onverwacht aan een dubbele longembolie. Petra: “Hij dacht niet in beperkingen maar in mogelijkheden, dat is wat ik mis.”

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--