Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Zaterdag 27 april 2019, 18:10 uur op TV

22 april 2019 · Leestijd 2 min
Bekijk de aflevering

Ageeth Hoogendoorn 

‘Ik had nooit gedacht dat verdriet en geluk naast elkaar zouden kunnen bestaan.’ Dat vertelt Ageeth Hoogendoorn. Haar vrolijke, gezonde man Piet Hein overlijdt onverwacht. Zij leeft daarna in een cocon van verdriet en moet zichzelf hervinden.

Marni van Lierop 

Als zijn vader het gezin verlaat, blijft de moeder van Marni van Lierop achter met een flinke schuld en twee kinderen. Ze heeft er alles voor over om haar kinderen een goed leven te geven. Uit dankbaarheid bezoekt Marni iedere dag haar graf. 

Miranda Bertelkamp 

Ivan, het zoontje van Miranda Bertelkamp, is vijf jaar wanneer er een hersentumor wordt ontdekt. Hij doorstaat diverse chemobehandelingen en 33 bestralingen. Wanneer de tumor terugkomt en artsen zeggen dat er niets meer aan te doen is, kan Miranda zich daar moeilijk bij neerleggen. 

Bessel Larooij  

Voor Silvia, de vrouw van Bessel Larooij, is schoonheid heel belangrijk. Ze is docent uiterlijke verzorging. Als ze chemokuren krijgt, takelt ze langzaam maar zeker af. Toch blijft ze positief en hoopvol tot het eind. Een lied dat haar sterkt, is ‘Ik zal er zijn’ van Sela. https://ikmisje.eo.nl/themas/video/songtekst-sela-als-het-moeilijk-is-weet-dan-ik-zal-er-zijn

Misschien ook wat voor jou

Ontvang bemoedigende artikelen en verhalen in je mailbox

We sturen je elke week een selectie van indrukwekkende verhalen en inspirerende artikelen.

E-mailadres

Lees onze privacyverklaring.

--:--